معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی
آنتی ویروسها با توجه به امکاناتی که دارند، در دسته بندیهای مختلفی قرار میگیرند. برخی خانگی هستند اما گروه دیگر سازمانی به حساب میآیند. معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی به شما کمک میکند که آنتی ویروس تحت شبکه ای را برای محل کار خود انتخاب کنید که نیاز شما را به امنیت بالا و محافظت از حریم خصوصی رفع کنند. در ادامه این مطلب از بلاگ بنیان سافت همراه ما باشید.
آنتی ویروس سازمانی چیست؟
برای اینکه به معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی بپردازیم، باید توضیح دهیم که آنتی ویروس سازمانی چیست. در پاسخ به این سؤال میتوان گفت که آنتی ویروس سازمانی که با نام آنتی ویروس تحت شبکه نیز شناخته میشود، امکانات بسیار زیادی نسبت به نوع خانگی دارد.
این قابلیتها به صاحبان کسب و کارها کمک میکنند تا به صورت یکپارچه در مقابل انواع ویروسها، تروجانها، کرمها و بدافزارها مقابله کنند. به این ترتیب سیستمهای فعال در سازمانها از سرورها گرفته تا لپ تاپها و کامپیوترهای رومیزی که کارمندان استفاده میکنند، مورد محافظت قرار میگیرند.
انواع آنتی ویروس سازمانی
با توجه به امکاناتی که در آنتی ویروسهای سازمانی یا شرکتی وجود دارند، کسب و کارها به طور روزافزونی به استفاده از این آنتی ویروسها روی آوردند. همین امر باعث شد که معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی به سختی انجام شود.
زیرا شرکتهای تولید کننده آنتی ویروسها مانند کسپرسکی و ایست اسمارت سکیوریتی دست به توسعه آنتی ویروس سازمانی زدند. در حال حاضر دهها نوع آنتی ویروس سازمانی یا تحت شبکه وجود دارند که در ادامه به معرفی چند مورد از آنها میپردازیم.
آنتی ویروس سمانتیک
یکی از قدیمی ترین آنتی ویروسهایی که مورد استفاده کاربران بوده، سمانتیک نام دارد. در سال 2021، (Av-test) انجام شد و این آنتی ویروس تحت شبکه را به عنوان بهترین آنتی ویروس سازمانی نیز معرفی کردند. همین امر باعث شد که سازمانها برای محافظت از سرورها و سیستمهایی که به صورت شبکه به آن سرورها متصل هستند، به آنتی ویروس سمانتیک روی آورند.
آنتی ویروس ایست
آنتی ویروس ایست در معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی، در بالای فهرست قرار دارد. خرید ایست سازمانی این امکان را به وجود میآورد که سرورها و سیستمهای تحت شبکه از آسیب انواع ویروسها، تروجانها و بدافزارها در امان باشد.
آنتی ویروس کسپرسکی
گروهی از صاحبان کسب و کارها خرید کسپرسکی سازمانی را به دو گزینه قبلی ترجیح میدهند. علت اصلی آن توانایی بالای آنتی ویروس کسپرسکی در محافظت از سرورها، سیستمهای تحت شبکه و دادههای ذخیره شده روی آنهاست.
آنتی ویروس بیتدیفندر
آنتی ویروس سازمانی (Bitdefender Gravity zone Elite) که از محصولات بیتدیفندر به حساب میآید، یکی از کاربردی ترین آنتی ویروسهای سازمانی شناخته میشود.
آنتی ویروس آواست
آواست (Avast Business Antivirus Pro plus) یکی از بهترین آنتی ویروسهای سازمانی است که در خدمت سازمانهای کوچک و متوسط قرار دارد. شما میتوانید با خرید این آنتی ویروس تحت شبکه، سیستمها و دادههای روی آنها را محافظت کرده و امن نگه دارید.
تفاوت آنتی ویروس سازمانی با خانگی
بسیاری از افراد این سؤال را مطرح میکنند که کدام آنتی ویروس برای ما بهتر است، آنتی ویروس سازمانی که امکانات متعددی را ارائه میدهد یا آنتی ویروس خانگی که قابلیتهای آن محدودیتهایی داشته و برای شرکتها نقصهایی دارد.
در پاسخ باید بگوییم که معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی، قابلیتها و امکانات آنها شما را با دنیایی از امکانات محافظت کننده سیستمها و امنیت دادهها رو به رو خواهد کرد. اگر کسب و کار کوچک، متوسط یا بزرگ دارید، انتخاب آنتی ویروس تحت شبکه خیال شما را از ارتقای امنیت سیستمها و دادههای ذخیره شده روی آنها راحت میکند.
اما برای مصارف خانگی گزینه مقرون به صرفه ای نخواهد بود. زیرا سیستمهای محدودی برای استفاده از آنتی ویروسها فعال هستند. در ضمن، بعضی از قابلیتهای آنتی ویروسهای سازمانی برای مصارف خانگی، دانشجویی و دانش آموزی کاربرد ندارند. در چنین شرایطی خرید نسخه اورجینال آنتی ویروس نود 32، کسپرسکی، نورتون یا سایر آنتی ویروسها انتخاب مناسب تری خواهد بود.
آنتی ویروس سازمانی چه مزایا و امکاناتی دارد؟
آنتی ویروس سازمانی دادههای حساس سازمانها را در مقابل ویروسها، بدافزارها و چنین خطراتی محافظت میکند. پس از اینکه آنتی ویروس سازمانی مورد نظر را خریداری کردید، کنسول مدیریتی آن روی سرور کسب و کار شما نصب میشود. پس از آن، شما با استفاده از آنتی ویروس خریداری شده، کاربران و مشتریانی را کنترل و مدیریت خواهید کرد که از سیستمهای شما و اطلاعات روی آنها استفاده میکنند.
جالب است بدانید که شما این امکان را دارید که برای هر کاربر برنامه مشخصی را تعیین کنید و یا با ایجاد سطح دسترسی، بعضی از کاربران را از ورود به وب سایتها و بخشهایی از پنل سایت سازمان منع کنید. آنتی ویروس سازمانی از قابلیتهایی مانند کنترل وب و برنامه، حفاظت در برابر باج افزارها، مدیریت رمز گذاری و دارایی سازمان و امکان تهیه گزارش از عملکرد شبکه استفاده خواهد کرد.
آنتی ویروس تحت شبکه چگونه کار می کند؟
در معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی باید بگوییم که آنتی ویروس تحت شبکه پس از دریافت فایل اجرایی و مشخص کردن مخرب یا سالم بودن آن فعالیت خود را ادامه میدهد. به این معنی که در صورت سالم بودن فایل اجرایی و نبود هیچ گونه ویروس و بدافزاری، به لیست سیاه منتقل خواهد شد.
اما اگر فایل آلوده باشد، توسط آنتی ویروس به سامانه پیشگیری ارسال میشود. حالت سومی نیز وجود دارد و آن هم خنثی بودن فایل است. به این معنی که هیچ نشانه ای از مشکوک بودن فایل دریافت نمیشود.
اگر فایل سالم یا مشکوک باشد، در اختیار کاربر قرار میگیرد. اما آنتی ویروس در مقابل فایلهای ناسالم، مکانیزم دفاعی را فعال کرده و پیش از هر کاری حالت قرنطینه برقرار میشود. در این شرایط مدیر شبکه فایل ناسالم را بررسی میکند، اگر مورد مشکوکی مشاهده نشد، فایل به لیست سفید منتقل خواهد شد.
اما در صورت وجود مورد مشکوک، نسخه ای از فایل به شرکت تولید کننده آنتی ویروس ارسال میشود تا به طور دقیق تری مورد بررسی قرار گیرد. سپس با توجه به نتیجه این بررسی فایل به یکی از دو لیست سیاه یا لیست سفید منتقل میشود و برای همیشه در همان قسمت مورد محافظت قرار میگیرد.
جمع بندی
- در این مطلب به معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی پرداختیم.
- آنتی ویروسهای سمانتیک، کسپرسکی سازمانی، ایست سازمانی، بیتدیفندر و آواست سازمانی در معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی قرار خواهند گرفت.
- آنتی ویروس سازمانی برای مصارف خانگی کاربردی و مقرون به صرفه نیست. اما تمام امکانات آن در سازمانها اهمیت بسیاری دارند.
پرسشهای پرتکرار
بهترین آنتی ویروس های سازمانی کدام هستند؟
ایست سازمانی، آواست، بیتدیفندر، کسپرسکی و سمانتیک در معرفی بهترین آنتی ویروس های سازمانی قرار دارند.
تفاوت آنتی ویروس سازمانی و خانگی در چیست؟
مهم ترین تفاوت آنتی ویروس سازمانی و خانگی در امکانات آنهاست و ضرورتی که هنگام استفاده از آنها وجود دارد. اما نوع کاربری تعیین کننده آنتی ویروس نهایی است.
آنتی ویروس سازمانی چه مزایایی دارد؟
آنتی ویروس سازمانی قدرت بالایی در تشخیص ویروسها و بدافزارها دارد. علاوه بر این در کنترل سطح دسترسی کاربران و عملکرد آنها در هر وب سایت مؤثر است. در نتیجه امنیت و حریم خصوصی سیستمهای سازمانی حفظ میشوند.
اولین دیدگاه را ثبت کنید