آنتی ویروس تحت شبکه چیست؟

yas 1402/06/22
آنتی ویروس تحت شبکه چیست؟

آنتی ویروس‌ها نرم افزارهایی هستند که به منظور پیشگیری از حملات باج افزارها، بدافزارها و ویروس‌های پیشرفته ساخته و روانه بازار شده اند. آنتی ویروس تحت شبکه یکی از این نمونه ضد ویروس‌های سیستمی محسوب می‌شود.

عملکرد این نوع آنتی ویروس‌ متفاوت از نمونه‌های سنتی است و می‌تواند از هر دستگاهی که به شبکه شما متصل است، محافظت کند. از ویژگی‌های امنیتی فوق العاده این نوع آنتی ویروس می‌توانیم به پیشگیری از اجرا یا باز شدن محتواهای مخرب قبل از ورود به شبکه شما اشاره کنیم.

مزایا آنتی ویروس تحت شبکه چیست؟

اینترنت در عین کاربردهای فوق العاده زیادی که دارد، مکان خطرناکی هم برای داده‌ها محسوب می‌شود. در این بین بدافزارها، حملات فیشینگ و بات نت‌ها تنها تعداد کمی از این خطرات هستند که می‌توانند کاربران را قربانی حملات سایبری کنند.

آنتی ویروس تحت شبکه همانطور که از نامش پیداست از سیستم‌های تحت شبکه محافظت می‌کند. سطح حفاظتی این آنتی ویروس همزمان که امنیت داده‌ها و اطلاعات را در کنار منابع سیستمی بالا می‌برد، می‌تواند به اعتبار یک مجموعه و سازمان هم بیفزاید.

مهم ترین دارایی یک سازمان علاوه بر بخش مادی، شامل بحث داده‌هاست که محافظت از آن‌ها به صورت صفر تا صد بر عهده یک آنتی ویروس تحت شبکه قدرتمند خواهد بود. از مزایای یک ضد ویروس تحت شبکه می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • مقیاس پذیری
  • مدیریت متمرکز
  • حفاظت کامل و مؤثر
  • بروز کمترین اختلال در عملکرد سیستم
  • کنترل مستمر

کاربرد آنتی ویروس تحت شبکه

آنتی ویروس تحت شبکه از مکانیزم حفاظت چند لایه ای استفاده می‌کند. این نوع نرم افزار ، کاربردهای فراوانی دارد و در مقایسه با نمونه‌های خانگی از تفاوت‌های فاحشی برخوردار است. برای مثال از این تفاوت‌ها می‌توانیم به چند کاربره بودن آنتی ویروس تحت شبکه اشاره کنیم.

قابلیت کنترل مستمر، امکان بهره مندی از مکانیزم دفاعی یکپارچه و کارآمد، عدم بروز اختلال در عملکرد فعالیت‌های کاری هر یک از کاربران در کنار گسترش پذیری و هماهنگ بودن با سیستم عامل‌های سرور از جمله این کاربردها هستند. یک آنتی ویروس تحت شبکه به طور کلی امنیت شبکه را فراهم می‌کند.

چنین نرم افزاری کاربردهای زیادی برای محافظت از سیستم شبکه شرکت شما به دنبال خواهد داشت. شما می‌توانید با انتخاب یک نمونه کاربردی از این ضد ویروس، سیستم خود را در برابر تروجان‌ها، جاسوس افزارها و ویروس‌ها محافظت کنید. از سوی دیگر از داده‌ها و اطلاعات خود در زمان اشتراک‌گذاری محافظت کافی به عمل آورید.

دفاع پیشگیرانه از ایمیل‌ها در برابر ویروس‌های مختلف در کنار ارائه گزارش‌های تشخیصی سیستم و حفاظت در زمان واقعی از دیگر کاربردهای یک آنتی ویروس تحت شبکه هستند که در نهایت ایمنی کسب و کار شما را به دنبال خواهند داشت.

بهترین آنتی ویروس‌های تحت شبکه

بهترین آنتی ویروس تحت شبکه نمونه ای است که مجموعی از ابزارهای مختلف را با خود به همراه داشته باشد. از این ابزارها می‌توانیم به مواردی همچون ضد ویروس، ضد هرزنامه، ضد جاسوس افزار، دیوار آتش و دیگر موارد مشابه و کاربردی اشاره کنیم که همگی در کنار هم با یک تعامل گروهی می‌توانند نسبت به تشخیص مهاجمین در اینترنت و جلوگیری از نفوذ آن‌ها اقدام کنند.

انتخاب ضد ویروس تحت شبکه برای هر شرکت موفقی ضروری به نظر می‌رسد، با این حال همه برنامه‌های آنتی ویروس کارایی یکسانی ندارند. به همین دلیل در ادامه به معرفی بهترین آنتی ویروس‌های سازمانی تحت شبکه می‌پردازیم.

آنتی ویروس بیت دیفندر

بیت دیفندر را می‌توان یکی از بهترین آنتی ویروس‌های تحت شبکه معرفی کرد که امکانات متعددی برای محافظت از دستگاه در برابر باج افزارها، نظارت بر خریدهای آنلاین و مدیریت رمزهای عبور ارائه می‌دهد. از مزایای این آنتی ویروس فوق العاده می‌توانیم به روزرسانی‌های متعدد، ارائه (Do Not Track) به منظور حفظ حریم خصوصی و شناسایی انواع بد افزارها را نام ببریم.

آنتی ویروس کسپرسکی

کسپرسکی یکی از آنتی ویروس‌های شناخته شده در بازار است که بهترین سطح حفاظتی ممکن را برای کاربران ارائه می‌دهد. آنتی ویروس‌های تحت شبکه این شرکت بسیار متنوع هستند و در جهت ارائه امنیت هدفمند فعالیت می‌کنند. برای فعال سازی آنتی ویروس کسپرسکی و بهره مندی از همه امکانات آن باید نسخه اورجینال این نرم افزار را تهیه کنید.

آنتی ویروس تحت شبکه ایست

ایست اسمارت نود 32 را نیز می‌توانیم در لیست بهترین آنتی ویروس‌های بازار قرار دهیم. این سرویس با ترکیبی از ماژول‌های گوناگون ضد ویروس، کنترل وب، ضد جاسوسی، اسکنر ابری و کنترل دستگاه‌های جانبی، اعتبار سازمانی و امنیت داده‌های آن‌ها را بالا می‌برد. تمامی این موارد باعث می‌شوند که خرید آنتی ویروس (ESET) در دستور کار بسیاری از شرکت‌ها قرار بگیرد.

آنتی ویروس نورتون

نورتون دیگر ضد ویروس تحت شبکه حرفه ای است که مزایای زیادی همچون بهره مندی از مدیریت رمز عبور، محافظت از سرقت هویت، محافظت از سیستم به همراه گرفتن بک آپ، بهره مندی از فایروال و محافظت بی نظیر در برابر بدافزارها را با خود به همراه دارد.

عملکرد آنتی ویروس تحت شبکه

عملکرد آنتی ویروس تحت شبکه به این شکل است که اول فایل اجرایی توسط آن دریافت شده و سپس بررسی و پویش فایل به منظور تشخیص مخرب بودن یا نبودنش انجام خواهد شد. در ادامه در صورت مثبت بودن نتیجه، فایل مورد نظر به لیست سیاه برنامه منتقل خواهد شد. اما در صورتی که نتیجه منفی و بدافزار شناسایی شود، به منظور بررسی‌های بیشتر به سامانه‌های پیشگیری و تشخیص نفوذ ارسال خواهد شد.

خرید آنتی ویروس تحت شبکه

 خرید آنتی ویروس تحت شبکه مستلزم آگاهی از موارد متعددی مانند نیاز شرکت شماست. کارمندان شما هر زمان که قرار است از سیستم خود استفاده کنند، باید مطمئن شوند که دستگاه به اندازه کافی به کمک یک آنتی ویروس خوب محافظت شده است. به همین دلیل در ادامه به ذکر مواردی می‌پردازیم که هنگام تهیه انواع ضد ویروس مانند خرید آنتی ویروس کسپرسکی یا دیگر موارد مشابه باید به آن‌ها دقت کنید.

  • نرخ بالای تشخیص بدافزارها تا حداقل 95 درصد
  • سازگاری و عملکرد برای استفاده کمتر از منابع و پیشگیری از کاهش سرعت سیستمی
  • بهره مندی از امکانات پیشرفته مانند فایروال، تشخیص فیشینگ، مدیریت رمز عبور و ابزارهای بانکی
  • بهره مندی از فیلتر اسپم
  • هزینه اشتراک
  • برخورداری از نوار ابزار ضد فیشینگ
  • دارا بودن دیواره آتش

جمع بندی

  • آنتی ویروس تحت شبکه به نرم افزاری گفته می‌شود که به صورت گسترده از داده‌های یک سازمان در برابر حملات فیشینگ، باج افزارها، جاسوس افزارها و دیگر مهاجمین اینترنتی محافظت می‌کند.
  • سرمایه گذاری برای خرید یک ضد ویروس تحت شبکه حرفه ای می‌تواند حفاظت کامل از کسب و کار شما را تضمین کند.
  • از بهترین نرم افزارهای ضد ویروس تحت شبکه می‌توانیم به آنتی ویروس کسپرسکی، ایست و نورتون اشاره کنیم.
  • در خرید یک آنتی ویروس تحت شبکه، باید به موارد متعددی از جمله هزینه، کارایی، نرخ تشخیص بالا، سازگاری و عملکرد در کنار بهره مندی از ابزارهای ضد فیشینگ و فیلتر اسپم اشاره کنیم.

پرسش‌های پرتکرار

آنتی ویروس تحت شبکه چیست؟

یک ضد ویروس تحت شبکه از تمام دستگاه‌هایی که تحت شبکه هستند، محافظت می‌کند. چنین نرم افزاری با ایجاد سطح حفاظتی چند لایه ای تفاوت‌های زیادی با آنتی ویروس‌های خانگی دارد که از جمله آن‌ها می‌توانیم به چند کاربره بودن و کنترل مستمر سیستم اشاره کنیم.

ضد ویروس تحت شبکه چه کاربردهایی دارد؟

این آنتی ویروس‌ها می‌توانند از داده‌های سازمانی تحت شبکه در هر سطحی حفاظت کنند. ایمنی سیستم‌ها بدون کاهش سرعت آن‌ها به دلیل حفاظت از دستگاه‌ها در برابر حملات فیشینگ، جاسوس افزارها و ویروس‌های مختلف خواهد بود.

بهترین نرم افزارهای ضد ویروس تحت شبکه چه مواردی هستند؟

برای خرید یک آنتی ویروس تحت شبکه حرفه ای باید به کاربردهای آن دقت داشته باشید. در بین نرم افزارهای موجود نمونه‌هایی همچون کسپرسکی، ایست، بیت دیفندر و مک آفی از بهترین ضد ویروس‌های تحت شبکه موجود در بازار محسوب می‌شوند.

بدون دیدگاه