پتنت ترسناک مایکروسافت
با پتنت ترسناک مایکروسافت ویندوز تمام کارهای شما را ضبط و به Bing ارسال میکند تا نتایج جستجو های شما دقیق تر باشند.
با جستجو در بین پتنت های ثبت شده ی مایکروسافت اغلب ایده هایی را میبینیم که آرزو می کنیم اجرایی می شدند اما هرگز در هیچ محصولی استفاده نمی شوند .
امروز اما عکس این اتفاق رخ داده است . ایده ای که امیدواریم هرگز اجرایی نشود !
پتنتی با نام ” جستجو به وسیله ی رشته ی عملکرد ها ” که امروز منتشر شده است ذکر میکند که جستجوی موثر در صورت وجود اطلاعات بیشتر در مورد عملکرد های کاربر پیشرفت خواهد کرد . و به عنوان مثال می گوید ؛ کاربری که درحال نوشتن یک تحقیق درسی در رابطه با رقص است و برای جستجو مرورگر اینترنت را باز می کند با وجود اینکه بخشی از کارها را انجام داده است اما موتور جستجوگر هیچ اطلاعی از کاری که کاربر در حال انجام است و نتیجه ای که در انتظار آن است ندارد و تنها به متن تایپ شده در نوار جستجو بسنده می کند .
پتنت ترسناک مایکروسافت
آنها بیان می کنند :
-
افراد برای انجام یک کار از برنامه های مختلفی استفاده میکنند ، به عنوان مثال ، کاربری که برای انجام تکلیف درسی در حال تحقیق بر روی موضوع “رقص” است . کاربر برای نوشتن تحقیق ابتدا از برنامه ای مانند یک پردازشگر متن استفاده میکند و سپس برای جستجو به سراغ مروگر می رود .
در سیستم فعلی این دو برنامه کاملا از یکدیگر جدا هستند و پردازشگر متن هیچ اطلاعاتی از چیزی که ممکن است کاربر در جستجوی آن باشد به مروگر منتقل نمی کند .
از آنجایی که برنامه ها به طور کلی از یکدیگر جدا هستند و هیچ سیستم واسطه ی دیگری نیز از طریق سیستم عامل تامین نمی شود ، سیستم جستجو هیچ اطلاعی درباره ی هدف کاربر در اختیار نخواهد داشت .
راهکار مایکروسافت برای این مشکل واسطه ای است که عملکرد های کاربر در تمامی برنامه های را پایش خواهد کرد . اطلاعات متنی برنامه ی Word ، PDF خوان و.. را ثبت و پایش خواهد کرد ، تصاویر و یا متن های موجود در تصاویر را تشخیص خواهد داد ، موسیقی های در حال پخش را پردازش خواهد کرد و با استفاده از این داده ها رشته ی مورد جستجو را به همراه اطلاعاتی به موتور جستجوگر ارسال خواهد کرد که نتایج جستجو را به شکل قابل توجهی دقیق و هدفمند می کند .
در پتنت ذکر شده است :
-
این معماری شامل یک بخش واسط به شکل یک API در سیستم عامل خواهد بود که برنامه های مورد استفاده ی کاربر را تشخیص خواهد داد (برنامه هایی که کاربر از آن برای ورود اطلاعات استفاده می کند)و به طور فعال به پایش و جمع آوری اطلاعات از این برنامه ها خواهد پرداخت. ( اطلاعاتی نظیر متون نمایش داده شده به کاربر ، متادیتای تصاویر ، اطلاعات آهنگ ها و .. ) تا حوزه ی عملکرد کاربر را مشخص کند .
اولین دیدگاه را ثبت کنید